6772 Deszk, Széchenyi István utca 38.
info@marktech.hu +36-30-610-3509 +36-30-610-3529

Üdvözöljük honlapunkon!


A Mark-Tech Jelöléstechnika Kft., a szakmában eltöltött több mint egy évtizedes szakmai tapasztalat birtokában jött létre. Tevékenységünk során, ipari jelölő berendezések, töltő és csomagoló gépek, egyedi igényekre szabott célgépek gyártásán,  valamint forgalmazásán felül, vállaljuk azok szakszervizét, karbantartását, optimális üzemben tartását, továbbá alkatrészekkel, kellékanyagokkal történő ellátását


Hosszú távú célkitűzésünk eredményeként, minden esetben, teljes körű vevői elégedettségre törekszünk. Partnereink széles körben felmerülő igényei folyamatos fejlődést követelnek, így felkészültségünk elengedhetetlen. Nap, mint nap sokat teszünk azért, hogy ne csak lépést tartsunk a rohamos léptékű innovációval, az újabb és újabb technológiai újításokkal, hanem, hogy saját fejlesztéseinkkel hozzá tehessünk ezen értékekhez. 
Rendelkezésre állunk egyedi rendszerek tervezésével, gyártásával, fejlesztésével, szem előtt tartva azt, hogy leendő és meglévő partnereinket az adott piaci szegmensben versenyelőnyhöz segíthessük. 


Munkánk során felmérjük a speciális gyártási környezetet, megismerjük a feladatot, majd a különféle megoldások közül kiválasztjuk a megfelelőt. Az ipari jelöléstechnika területén eltöltött másfél évtized alatt bebizonyosodott, hogy partnereink kiszolgálása nem oldható meg minden esetben előre gyártott berendezések értékesítésével, így a különböző speciális jelöléstechnikai megoldások igénye folyamatosan jelen van munkánk során. Beszállítóink és partnercégeink tudása és tapasztalata biztosítja, hogy a legösszetettebb feladatok megoldásában is megfeleljünk megrendelőink elvárásainak. 


Tisztelettel várjuk meglévő és leendő partnereink megkeresését, készséggel állunk szíves rendelkezésükre!


Pallagi Zsolt
Ügyvezető
Mark-Tech Jelöléstechnika Kft.